تهمينه دانيالي ادامه داد: ميراث فرهنگي استان به لحاظ عملکرد جزء پنج استان برتر کشور بوده و همچنين استان گيلان بعد از خراسان رضوي و مازندران سومين استان کشور به لحاظ پذيرش گردشگر است.
وي با اشاره به اينکه براي استفاده از اين ظرفيتها بايد از عناصري بهره برد که به توسعه پايدار استان منجر بشود، اظهار داشت: سه شاخصه اصلي توسعه پايدار يعني حفظ مباحث فرهنگي، جذب گردشگر و ايجاد اشتغال در حوزه ميراث فرهنگي استان گيلان وجود دارد.
معاون صنايعدستي کشور همچنين خواستار اجرايي شدن ممنوعيت فروش صنايعدستي خارجي در اماکن تاريخي و فرهنگي مصوب هيأت دولت شد.
دانيالي اختصاص نيم درصد از بودجه تملک دارايي دستگاههاي اجرايي براي خريد صنايع دستي را گامي موثر در راستاي حمايت از صنايعدستي دانست و گفت: با توجه به تعداد بالاي گردشگراني که وارد استانهاي کشور ميشوند ترويج خريد صنايعدستي مي تواند در روند توسعه پايدار بسيار موثر و کارا واقع شود.
اين مقام مسوول با اشاره به فرمايشات مقام عظماي ولايت و نامگذاري امسال به عنوان جهاد اقتصادي آن را متضمن جديت مسوولان استان و توجه به بحث مشاغل خانگي در حوزه صنايعدستي و مشاغل مربوط به گردشگري دانست و گفت : جا دارد اداره کل ميراث فرهنگي ، صنايع دستي استان به عنوان بازوي استاندار در مديريت تحولات استان و تصميم گيريهاي کلان نقش و جايگاه اساسي داشته باشد.
استاندار گيلان ضمن قدر داني از معاون صنايعدستي کشور گفت: هر مديري در استان از مقوله صنايعدستي و هنرهاي سنتي غافل شود قطعاً متضرر شده و بر خلاف مصالح استاني و ملي عمل کرده است .
مهدي سعادتي افزود: پذيرفته نيست که صنايعدستي با قدمتي چند صد ساله تحت شعاع حضور صنايعدستي خارجي در بازار کشور قرار گيرد.
وي خاطرنشان کرد: ما قطعاً در بحث تخصيص بودجههاي استاني نهايت همکاري را با اداره کل ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري خواهيم داشت و در بحث جمع آوري صنايعدستي خارجي از شهرک تاريخي ماسوله شخصاً وارد عمل ميشويم تا مصوبه هيأت دولت به طور کامل اجرا شود.
111/
انتهای پیام/